sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Cine nu isi doreste un bilet de avion catre o destinatie interesanta precum este Japonia

In zilele sale de glorie, tara samurailor incercau sa cucereasca lumea prin razboi, insa astazi Japonia i-a cucerit deja pe toti prin tehnologia sa, iar aceasta natiune se lauda cu multa diversitate: traditii culturale adanci infipte, monumente antice si temple, gradini frumoase, peisaje montane splendide, gheise, ceremonii, festivaluri si locuri de cazare pentru toate preferintele. Astfel, chiar daca un bilet avion Japonia nu este chiar cel mai ieftin, acesta promite o experienta de neuitat pentru toti turistii.




Ishigaki

Poate ca aceasta tara nu este populara in special pentru plajele sale, insa in apropiere de Okinawa se afla Ishigaki, care marcheaza totodata si locul perfect de unde poate sa inceapa explorarea celorlalte insule din arhipelagul Yaeyama. Plajele din Japonia sunt ideale pentru familii, iar Fusaki sau Maezato sunt protejate cu plase, insa Ishigaki poate ca nu se remarca prin temple si minumente, dar promite conditii optime, viata de noapte intensa, sporturi pe apa sau urcarea pe muntele Nosoko.

Kanazawa

In secolul al XIX-lea acesta era al patrulea cel mai mare oras japonez, construit in jurul unui castel urias si gradinii sale frumoase, insa astazi este o atractie importanta a tarii datorita faptului ca nu a fost atins de bombe in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, iar atmosfera de alta data este resimtita la tot pasul, casele, strazile, gradinile, parcurile, toate fiind o placere sa le admiri.



Hiroshima

Un bilet avion Japonia de cele mai multe ori se rezuma la vizitarea capitalei Tokyo, insa nu trebuie omise nici alte destinatii precum Hiroshima, unul dintre cele mai tinere orase japoneze, avand o vechime mai mica de 500 de ani, insa soarta i-a fost pecetluita pe 6 august 1945 cand a devenit primul oras peste care s-a aruncat bomba atomica. Astfel, printre atractii se numara Parcul Pacii, Memorialul Pacii sau Muzeul Pacii, insa sunt si monumente care amintesc de vremuri mai placute, precum castelul Hiroshima.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu